Pages

23 Haziran 2008 Pazartesi

Kararlar aldım. Şimdilik bu kadar.

YAPIL (ACAKLAR-MAYACAKLAR) LİSTESİ

1. İş bul… Ama önce iş ara… Aslında daha önce iş aramak için motive et kendini.

2. İş buldun para kazandın… Yeni eve çık… Bu ev uğursuz geldi sana. Eve asmak için at nalı al, gerekirse at al ama asma yazık. Dolaşsın evde.

3. Koşu bandı al arada sırada koş… Arada sırada at koştur. Ağırlık istasyonu al ama ağırlık çalışma. Evde dursun güzel duruyor.

4.Papağan al. Yetiştirilmek üzere deneyimsiz, gelişmeye açık, vizyon sahibi, tercihen dişi bir papağan.

Adını Şakir koy ( biliyorum papağan dişi ama olsun şakir güzel isim). Kulağına eğil ezan oku ve üç kez Şakir de. Şakirle beraber düzeyli televizyon programları izle. Sen olmadın Şakir tek başına izlesin. Sonra eve git bol bol konuş Şakirle. İkinizde gelişin.

Bide bu Şakir böyle kafasını yukarı doğru gerdirip bir aşağı bir yukarı yaparak coşuyor ya o zaman çok gül ona, sev onu. Bezende oturup çekirdek çitleyin, “bu çekirdeğe de bir başlandı mı bir daha bırakılmıyor” diye geyik yapın. Nasıl olsa konuşuyor hayvan, çekirdek de çitliyor. Bırakma bu papağanı sen.

5. Düşünme bu kadar. Hatta hiç düşünme. Yolda yürürken düşünmek aklından bile geçmesin. Düşündükçe hızlı yürüyorsun, hızlandıkça düşünüyorsun. Herkes sana bakıp gülüyor sonra. Sen kaplumbağasın biraz yavaş ol.

6. Çok daha fazla para kazandın mı? Müstakil bir ev al. 1 oda 1 salon olsun ama dubleks olsun. Alt katta salon üstte ise tek oda olsun. Böyle bir ev yoksa kendin yap.

7. Köpek al şimdide. Gözleri yaşlı yaşlı baksın. Böyle yüzünde “heeeey hey ben neler gördüm geçirdim, sen ne diyorsun.” ifadesi olsun. Yüzü buruşuk olan köpeklerden al ki böyle yanaklarına şap şap diye vurasın. Sen öyle seversin köpekleri. Adını “Yumak” koy.

1 yorum:

rukiye dedi ki...

en sağlam kararlar işsizlikte alınıyor sanki.. :)

Followers

Sık kullanılanlar